Ångerrätt - enligt distansavtalslagen

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara på Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag varan kommit till ditt utlämningsställe eller när du mottager varan vid hemleverans.

Vid köp av en vara som ej finns på lager, en beställningsvara eller som på annat sätt är anpassad för dig så gäller inte ångerrätten. Detta kan till exempel vara ett bord som är i en färg som du själv valt eller en soffa med ett specifikt tyg etc.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 30 dagar. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. 

Vill du göra en retur, kontakta oss under kontakt på hemsidan eller på info@cederdeco.se för vidare info.

Garanti och reklamationsrätt - enligt konsumentköplagen

Vi säljer alla produkter med 1 års garanti samt 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Alla garantier gäller i Sverige.

Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fel som fanns i produkten vid leverans. Produktgarantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten.

Är det fel på en vara du köpt kan du enligt konsumentköplagen bland annat ha rätt att kräva fri reparation, omleverans av en ny felfri vara eller att häva köpet och få pengar tillbaka. Läs mer här på konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se.

Din orderbekräftelse eller kvittens gäller som garantibevis. Förvara dokumentet väl eftersom dokumentet krävs om du behöver utnyttja garantirätten.

 

Kontakta oss gärna för mer information under KONTAKT eller på info@cederdeco.se.