General Data Protection Regulation

Datasekretess är mycket viktigt för Ceder Deco AB och vi vill vara öppna med vår hantering av dina personuppgifter. Vi har ett grundläggande handlingsprogram som beskriver hur dina personuppgifter ska skyddas och används.

 

Registeransvarig för dina personuppgifter

Ceder Deco AB är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och har ansvar för dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

Ceder Deco AB 

Organisationsnummer: 559115-7648

 

Vad används uppgifterna till?

Genom att tillhandahålla dina personuppgifter samtycker du till att din information används för att leverera den service du förväntar dig.

- Uppfylla avtal med kund ex. leveransadress samt behandling av returer.

- För att kontakta dig om det skulle uppstå problem när vi ska leverera varor till dig.

 

Vem har tillgång till dina uppgifter?

Dina personuppgifter behandlas endast av personal hos Ceder Deco AB. Vi säljer, vidarebefordrar eller byter aldrig dina data för marknadsföringsändamål till tredje part utanför Ceder Deco AB. 

 

Detta är personuppgifterna som vi behandlar:


- Information i samband med köp så som leveransadress, email och telefonnummer.

- Information som du lämnar via vår kundtjänst, kontaktformulär.

 

Hur länge lagras uppgifterna?

Dina personuppgifter så länge de behövs för att utföra de tjänster som beskrivs i denna policy, därefter kommer de raderas.

 

Vilka är dina rättigheter?

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Du kan kontakta Ceder Deco, som skickar dig dina personuppgifter via e-post.