Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms och fri frakt på köpbelopp över 700:- i det angivna priset. Vi levererar alla produkter över 700:- kostnadsfritt inom Sverige, produkter under 700:- har en fraktkostand på 75:-. Vi samarbetar med speditörerna DHL och Schenker. Notera att vi, förutom till Gotland, inte kan leverera till adresser som kräver båttransport inom Sverige.

Leveranstid

Lagervaror skickas normalt inom ca 2-4 arbetsdagar med en leveranstid på ca 2-3 arbetsdagar. Är varan en beställningsvara, se respektive produkt för leveranstid. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat beroende på leverans från leverantör. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. 
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Frakt – Större produkter

Större varor levereras normalt sätt med DHl  i hela Sverige. När varan/varorna har anlänt till DHL aviseras du per telefon om leveransdag samt tidsfönster. Leveransen sker på vardagar, normalt mellan kl. 08.00 och 21.00. Produkterna levereras till porten om du bor i lägenhet och fram till tomtgräns om du bor i hus, eller så nära port eller tomtgräns som en lastbil kan köra. Observera att det är upp till speditören att föreslå tid för leverans och att tidsförslaget kommer att bestå av ett intervall om 3 timmar (exempelvis kl. 08.00–11.00).

Frakt– Mindre produkter

Mindre varor, som till exempel: bordslampor, soffkuddar, filtar, levereras med hjälp av DHL eller Schenker till ditt närmaste Postombud. När paketet anlänt till ombudet skickas ett SMS ut om att ditt paket finns klart för upphämtning. Har du inte angivit ett mobilnummer får du istället en brevavi som inkluderar referensnummer samt anvisning om var paketet finns att hämta.

I två veckor ligger paketet hos ert ombud. Hämtas inte paketet ut så skickas det tillbaka. Ni som kund debiteras 400 sek för outhämtat paket för att täcka emballagekostnader, fraktavgifter och returbehandling.

Hämta själv i butik

Om du inte har möjlighet att vara hemma och passa speditörernas leveranstider kan du välja Hämta själv som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i vår butik.
När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webshopens kassa. Efter att din order har tagits emot skickas produkterna från vår leverantör till vår butik. Observera att vi skickar ett e-postmeddelande samt ett SMS till dig så fort produkterna är framtagna och redo att hämtas, så att du inte åker ut i onödan. Observera att ordern behöver hämtas upp omgående i vår butik under vardagar. Vi har öppet vardagar mellan kl. 10.00 och 18.00.