Sommarstängt i butiken v. 29 och 30.

11.07.2019

Nu tar vi på Ceder Deco lite semester och stänger vår butik i Nya Hovås i 2 veckor. Närmare bestämt vecka 29 och 30. Nu ska vi, vilket vi hoppas att även ni gör, njuta av sommaren med bad, sol, värme, god mat och ljumna sommarkvällar. Vi är tillbaka och sätter igång hösten igen v. 31, 29/7.

Vi kommer även vila upp oss på altanen, i trädgården eller på balkongen. Våra leverantörer har fantastiskt fina produkter och utemöbler för just det ändamålet. Ovan ser ni ett urval av möbler och produkter från våra leverantörer HAY, Menu, Design of, Muubs och DCW.

Kontakta oss gärna på mail: info@cederdeco.se eller telefon: 031-7125350 om ni har frågor eller vill veta mer om varorna på bilderna.

Stannar man hemma i härliga Sverige under sommaren kan det vara roligt att hitta på lite olika saker. Här kommer ett par tips på ställen att besöka i Göteborgsområdet.

Brännö Varv, Café Varvet:

I Göteborgs skärgård och på dess öar kan man verkligen njuta av salta bad och sommar till fullo. Man tar sig dit med spårvagn till Saltholmen och byter därefter till en av skärgårdsbåtarna som tar dig till en av de flera öarna i skärgården. Allt på samma biljett.

På en av öarna, Brännö, finner du Brännö varv och Café Varvet som är uppbyggt i ett gammalt båtvarv. Här serveras lokalbryggt öl, cocktails, skaldjurstacos, smörrebröd och veganska rätter i en härlig miljö. Vill man bo över kan man göra det på det anslutande Bed & Breakfast som finns där.

Väl värt ett besök i sommar!

Råda Gelato, glassbar:

I hjärtat av Linné, på Landsvägsgatan 38, i västra centrum i Göteborg finner du i vår mening världens bästa glassbar, Råda Gelato!

Råda Gelato fokuserar på kvalitet och äkta råvaror och glass som görs från grunden. De har både klassiska smaker och fantasifulla varianter som ofta byts ut. Missa inte brynt smör glassen som smakar gudomligt!

Skulptur i Pilane, Tjörn:

Pilane är en skulpturpark på ön Tjörn, norr om Göteborg, utanför Stenungsund. Parken ligger på en 4500 år gammal boplats och gravplats. Det har varit en skulpturutställning där sedan 2007. Skulpturerna är placerade runt om i parken i en väldigt vacker miljö med klippor, gräs och en härlig havsutsikt! Man kan även ta med sig en picknick och sätta sig någonstans i parken och bara njuta. Parken har nya konstverk varje sommar.

De har öppet under sommaren från 18/5-29/9.